Performen met een zonnebril van hout

Je ziet ze steeds meer en meer, de houten zonnebril.

Als het goed is zijn de meeste zonnebrillen van hout handgemaakt. Althans wel bij houtenzonnebril.net. Het zijn ook wel hele trendy brillen. Daardoor passen ze perfect bij artiesten. En veel muzikanten dragen die brillen vanwege dat ze adembenemend mooi zijn maar bovendien omdat het goed voor hun image is.
computerbril

(Dave Stewart van the Eurythmics zei het al, image is everything. Ben je een speler dan ben je afhankelijk van je imago. Het is dan ook belangrijk om te bedenken over wat je wilt uitstralen. En ook wat wil je uitstralen op het podium?
 

Ook wel image building genoemd.

 


Met een houten zonnebril ga je in elk geval opvallen en het kan je status alleen maar bekender maken.

 

 

Over de houten pilotenbril


Houten zonnebrillen worden alsmaar populairder omdat ze zo totaal afwijkend zijn dan gewone pilotenbrillen. Ze zijn buitengewoon mooi om naar te kijken maar alle monturen zijn ook heel licht van gewicht waardoor het dragen van houten brilmonturen heel aangenaam is. De meeste houten brillen blijven zelfs drijven.Kan handig zijn wanneer je op de grachten moet spelen.

 

 

Natuurlijke materialen.


Met de houten bril heb je een pallet van veel organische verschillende diepe soorten kleuren zoals bruin, bordeaux, beige, honing en zwart. De houten pilotenbrillen met verschillende lagen hout hebben dan ook een mooie uitstraling. Als je niet alleen chic wilt uitspringen maar ook smaakvol voor de dag wil komen hier dan zal je met een houten zonnebril beslist in het middelpunt van de belangstelling komen. Alle houten zonnebrillen zijn dan ook wooden made of nog beter gezegd, hip en handgemaakt.(Bron: houtenzonnebril.net)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Performen met een zonnebril van hout”

Leave a Reply

Gravatar