Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Bamboe met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Ebben houten zonnebrillen zijn afkomstig van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtstructuur is iedere houtenzonnebril uitzonderlijk. Alle Bamboehouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand is gemaakt en door de verschillende kleuren en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een mooie zonnebril. Walnoothouten zonnebrillen zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg uitgezochte hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de kenmerkende nerven van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is identiek. Montuur van Rozenhout in meerdere houtlagen. De natuur, de stilte, de elementen, de lucht van het seizoen en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geschapen van robuust bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer onvergelijkbaar. Een trend die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol gedrevenheid en vernieuwing. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Rozenhout en hebben gepolariseerde blauwe lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Perfect voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het gemakkelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, (bekijk) fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Bamboe met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar