Met deze duurzame zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016Esdoorn houten zonnebrillen zijn geschapen van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Door de originele houtnerf is iedere houtenzonnebril onvergelijkbaar. Alle Esdoornhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn zeer licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de allerbeste UV400 protectie tegen zonlicht. Deze unieke zonnebrillen zijn opgebouwd uit meerdere laagjes gekleurd hout in diverse kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de verschillende tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een geweldige zonnebril. Esdoornhouten zonnebrillen zijn van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs met respect voor de het milieu.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het raamwerk van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is identiek. Montuur van Rozenhout in meerdere houtlagen. De natuur, de stilte, de storm, de geur van het jaargetijde en de frisse bries door de haren. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Afkomstig van degelijk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een trend die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol gedrevenheid en vernieuwing. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en scheppingsvermogen! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Ebbenhout en hebben gepolariseerde grijze lenzen. Bovendien zijn ze ook nog gemakkelijk te dragen. Ideaal voor op de zandstrand. Vervolgens beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien (website) van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is zonnebrillen ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

 

 

Beukenhouten


Eveneens gebruikt in muziekinstrument produktie is beukenhout is van hoge kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Met deze duurzame zonnebrillen van Esdoorn met de verschillende kleuren en de organische houtnerf zet jij de trend voor 2016”

Leave a Reply

Gravatar